И през есента, един от най-посещаваните ресторанти в Пловдив - Porto Greco, ви кани на кулинарно пътешествие. С началото на новия сезон, заведението предлага ново есенно-зимно меню. Палитра от вкусове и аромати - то е един истински шедьовър, създаден не само за очите, но и истинско изкушение за кулинарните ценители. 

В новото меню акцентът ще пада върху подбрани и специално селектирани меса, а всички желаещи да презентират вкусните деликатеси ще могат да го направят с -20% от вторник (15.10) до четвъртък (17.10) с предварителна резервация на +359 89 7777126.

В менюто с основните ястия ще има изкушаващи предложения от селектирани – телешко, агнешко, говеждо, свинско и пилешко месо, приготвени по уникални рецепти. 

Месата не са замръзявани никога и предложената храна е винаги чиста и прясна. Процесите по подготовка и топлинната обработка на хранителните родукти са съобразени с всички изисквания за приготвянето им. 

Сред най-интересните нови попълнения в есенно-зимното меню попадат:

Агнешки и свински джолан, Агнешки шишчета по автентична гръцка рецепта, Рибай стек от Блек Ангъс (американско говеждо от породата "Блек Ангъс") и Пармезаново пиле.

Ресторантът не е просто поредното място за хапване, а място, от което ще останат хубави спомени от приятно прекарано време. А кухнята, кухнята е сърцето на всеки добър ресторант.

"Porto Greco Restaurant" не изневерява на себе си и ще продължава да глези своите посетители с пресен улов, авторски рецепти и домашно приготвени десерти. 

Мека топлина, уникален дизайн, хубава гръцка музика и усмихнато обслужване са само част от компонентите, заради които си заслужава да отскочите до перлата на Пловдив още днес. 

Рожден ден, имен ден, кръщене или фирмено парти, мястото е чудесен избор, където да отпразнувате своя повод. Заложете на качеството с куверти от 29.99 лева и алкохол на специални цени, а за всички рожденници има и изненада! 

Ресторантът разполага и с обособена ВИП зала с 24 места, където може да празнувате далеч от погледа на останалите посетители.

Тук е и мястото, където може да хапнете вкусно през обедната си почивка в спокойна и приятна атмосфера или да поръчате до своя офис. Ресторант Porto Greco предлага богато и разнообразно обедно всеки делничен ден, което се приготвя от специално подбрани чисти продукти, без консерванти, оцветители и подсладители и подобрители на вкуса. Салати със свежи и пресни розови домати, пресни и охладени меса и риби, ароматни домашно приготвени ястия и неустоими десерти са само част от предложенията. 

За удобство на клиентите ресторантът разполага със собствен паркинг, осигуряващ бърз и лесен достъп до него. 

Адресът на “Porto Greco Restaurant” е бул. "Санкт Петербург" 34, тел. за информация 089 777 7126.