От днес, улиците на Пловдив ще кръстосва първият парти бус. Колоритният транспорт ще бъде на разположение всяка вечер от понеделник до събота за клиенти на мегакомплекса 5POINTS.

Той ще се движи по определен маршрут, като ще откарва напълно БЕЗПЛАТНО всички желаещи да купонясват до най-веселото място под тепетата, което за минимално време се превърна в емблема на нощния живот. 

Новият парти бус ще бъде и най-атрактивният начин за предвиждане на всички любители на нощния живот в града. Няма как да не го забележите, предвид внушителния му червен цвят, взаимстван от емблематичните лондонски автобуси на два етажа. 

 

Независимо дали ще се возите на открит или на закрит автобус, преживяването със сигурност ще ви осигури добро настроение още преди да сте прекрачили прага на дискотеките. Припомняме, че в модерният парти комплекс са локализирани няколко от най-актуалните и посещавани клубове в Пловдив - Bushido Club, Planeta Payner club by Onyx и W Club

Ето и двата маршрута, по които ще се движи парти бусът:

Първи маршрут:
21:45 - Медицински общежития на ул. "Царевец" (на паркинга)
22:00 - Потегляне
22:15 - Медицински колеж (Мара Малеева) ул. "Бъгстон" 120
22:30 - Потегляне към комплекса

Втори маршрут:
23:20 - ПУ нова сграда на бул. "България" 236
23:30 - Потегляне
23:40 - ВХВП общежитията бул. "Марица" 10 ( зад блок 1)
23:55 - Потегляне към комплекса

Не пропускайте възможността още днес да се насладите на най-голямото забавление на колела в Пловдив и да посетите най-новото RETRO PARTY на Planeta Payner Club by Onyx, където специален гост ще бъде звездата Емилия.

Специално за различния понеделник, посетителите на Onyx ще могат да се възползват от безплатен вход, куп промоции, както и страхотната оферта - наргиле само за 15 лева.