От два дни пловдивчанката Николета Лозанова разпуска на слъчевите Бахамски острови. Всеизвестно е, че при всяко свое пътешествие тя обича да се глези не къде да е, а в най-луксозните хотели.

Този път за своята почивка на Бахамите тя се спря на The Ocean Club, A Four Seasons Hotel в столицата Насау, където по цял ден разпуска сред палми и разкош.

След като родната плеймейтка сподели със стоите последователи няколко сторита в Инстаграм, разкриващи невероятните бели пясъчни ивици и тюркоазена вода, днес тя публикува и снимка, на която позира по бански и се разхлажда с вкусно ягодово дайкири. Зад нея пък се разкрива уникален пейзаж, допълнен от изобилието на зелени палмови дървета.

"Никога не се обръщайте назад, освен, ако няма красива гледка" - написа Ни Ло към кадъра.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

don't look back unless it's a good view ???? #bahamas

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Цените за нощувка в луксозния хотел започват от 1700 лева и достигат до почти 6 бона.

Комплексът се намира на северния бряг на остров Paradise, на 8 км от девствен плаж с бял пясък. Този луксозен комплекс предлага 3 плувни басейна и панорамна гледка към океана.

Стаите в The Ocean Club са декорирани в 3 различни бахамски стила. Гостите получават безплатна плажна чанта, шампанско и ягоди при залез слънце.

Спа центърът, пък е вдъхновен от Бали и включва 8 вили за процедури, 3 плувни басейна и 6 тенис корта.