Една от най-сексапилните изпълнителки Камелия, която повечето от нас наричат огън момичето на поп-фолка продължава да бъде затрупвана с подаръци от таен обожател. 

Изненадите от въпросния господин съпровождат всяко нейно участие, а кулминацията беше преди ден, когато след изява в столичен клуб изпълнителката остана без думи, след като пред очите и се откри надпис от бенгалски огън с текст "Името ти". 

Тайният обожател определено следи с интерес и творчеството на своята любимка, тъй като "Името ти" е заглавието на последния хит на блондинката, който разби музикалните класации. 

"Изненадите продължават ... " - написа Камелия след сюрприза. Това не бе единствената изненада за вечерта. Малко по-рано Камелия получи огромен плюшен мечок, бутилка от най-скъпото шампанско и букет от любимите й лалета. 

Кой е господинът с "широки пръсти" и "романтично настроение" все още не е ясно, но определено знае как да предизвика усмивката на една жена. 

Романтичните жестове продължават от няколко месеца. 

Преди 4 дни, шофьорът на Камелия имаше нелеката задача да събере в колата й цял сноп от балони във формата на сърца. "Луда работа ... ама какво се прави, благодаря за подаръците" - сподели отново Камелия. 

Няма смисъл да споменаваме и за огромните букети от рози, с които всеки път се пребира изпълнителката. Текст на една от снимките гласи: "От кого ли са ми тези хубави подаръци? От фенове, шейх петролен, приятели, обожател..."