Тази събота в ресторант “La Opera” ще пее феноменалният Тони Стораро. Той е известен с плътния си глас, невероятното изпълнение на гръцка музика и многобройните хитови парчета, които е създавал през годините, пеещи се до ден днешен от малки и големи.

Изпълнителят на „Бог ли ме наказа”, „Милиони звезди”, „Ако една звезда си” и други паметни парчета, гарантира една незабравима нощ, придружена с много наздравици и добро настроение.

В “La Opera” посетителите се наслаждават на изключително вкусна храна, изискана обстановка, обслужване на високо ниво и топ музикални имена, които редовно са гост изпълнители в заведението.

В петък пък музикален гост ще бъде гръцкият изпълнител Аристос Константину, който ще даде старт на почивните дни с много гръцки хитове.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Превъзходни кулинарни изкушения, част от които са прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски дарове, свежи салати , пикантни разядки и ароматен хляб ви очакват в заведението.

Вижте част от неустоимите предложения на Шеф Емрах

В другата най-посещавана кулинарна дестинация в комплекса 7points - Djanam Steak House Plovdiv този петък и събота ще има DJ PARTY.  Посетителите на заведението ще могат да се насладят на актуална музика, великолепна кухня, приятна атмосфера и страхотно обслужване.

Направете вашата резервация на номер: 0879 68 68 68