Моника Валериева отново скандализира обществото с признание, късаещо религията, която изповядва. Тя често пуска опцията Instagram Stories, чрез която позволява на нейните последователи да и задават въпроси. Шокиращото признание Валериева направила като отговор на един от последователите й.

Ето какво написа тя:   

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш. Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя", гласи признанието на Моника Валериева. 

Ние опитахме да се свържем с Моника Валериева или неин ПР, за да вземем коментар по повод признанието, но от обратната страна ни бе отговорено, че "това не е телефонният й номер и имаме грешка". След повторно позвъняване ни бе затворено.

Моделката има много приятели в Турция и често посещава южната ни съседка. Дори в момента тя се намира в Истанбул, в компанията на Андреа, с коята станаха изключително близки в последните месеци. Валериева отново получава огромни букети от червени рози, но кой е тайнственият господин, който се крие зад изненадите, не става ясно. 

През месец август, плеймейтката пък направи курбан и пусна снимка, заснета в храм. Посланието към кадъра гласеше: "На този ден претърпях тежка катастрофа и благодаря на Господ, че съм жива и се наслаждавам на всеки ден,и на всеки детайл. Зарекох се, че ще правя курбан цял живот. Благодаря Ви, че ще сте до мен отново ,че ви има. Благодаря на Господ за дадения ми шанс, и всичко което имам в този ми живот.

Моника Валериева: На този ден претърпях тежка катастрофаПлеймейтката посети църковен храм и направи курбан

Припомняме, че друга скандална личност - Албена Вулева смени не само религията си, но и името си, като вече се казва Бейза ходжа.

Според слуховете, всичко започнало заради мъж от арабския свят. Именно заради него бившата журналистка решила да промени религията си и започнала да изучава Корана. В крайна сметка след няколко месеца двамата се разделили, но интересът към религията останал у Вулева.

Тя дори ходи с променени одежди и не спира да агитира и други да се запознаят с исляма, тъй като това е най-миролюбивата религия на света.

Албена Вулева смени и името си! Вече е Бейза ходжа ВИДЕОСпоред слуховете, всичко започнало заради мъж от арабския свят