Моника Валериева публикува на стори снимка от църковен храм, а след в профила си друга, на която е прегърната с близката си приятелка - фолк певицата Андреа. Към кадъра бе поместено трогателно послание, в което Валериева благодари на най-близките си, че са винаги до нея и споделя, че на днешния ден е претърпяла тежка катастрофа. 

Ето какво написа тя:

"Благодаря на семейството ми, че винги са били зад мен! На моята сестра ,като цяло за мен семейството е на първо място.
На моите приятели, че са част от моето семейство! Без хората, които ме обичат, дори тези, които не са отбелязани на този пост, аз нямаше да съм толкова щастлива! Знам че силата е, когато се научиш да си щастлив и сам!
Аз не искам да съм без Вас в моя живот. Дори някой ден да се разделим Ние дадохме най-доброто от себе си един за друг.Обичам Ви!
На този ден претърпях тежка катастрофа и благодаря на Господ ,че съм жива и се наслаждавам на всеки ден,и на всеки детайл. Зарекох се, че ще правя курбан цял живот.Благодаря Ви, че ще сте до мен отново ,че ви има.
Благодаря на Господ за дадения ми шанс, и всичко което имам в този ми живот.Не е нужно да осъзнаете,че сте близко до смъртта, за да започнете да живеете, не да съществувате!