Пловдивчанката Зоя Тодорова, която повече от нас познават от модния подиум и като бивша хостеса на Планет клуб, стана майка за първи път. 

Бебето е момченце, носи името Кристо Русиян Зидаров и е с перфектни мерки 3100гр. и 49см. 

За радостната вест съобщи самата Зоя, с публикация в личния си профил във Фейсбук: "Благодаря на Господ и Св. Богородица , че ни закриляха през цялото време! Благодаря на половинката ми Русиян Зидаров за цялата подкрепа , спокойствие и любов , с която ме дарява! Когато те срещнах, не знаех, че точно ти ще ме дариш с най-голямата благословия - да бъда майка ! ОБИЧАМ ТЕ ! Вие с Кристо сте всичко за мен! Благодаря на д-р Матев , д-р Георгиев и целият екип на АГ Селена ! Несравними професионалисти ! Бъдете благословени!" - написа щастливата пловдивчанка. 

Зоя и Русиян живеят на семейни начала и са заедно от няколко години, а любовта им пламва от пръв поглед. 

Зоя Тодорова е познато лице под тепетата. Тя е участвала в редица конкурси за красота, модни дефилета и фотосесии. Има голям опит зад гърба си в телевизията като водещ на едночасовото предаване „Любов по български”, което се излъчваше всеки делник по ПОТВ. След това става свежото попълнение в екипа на пловдивското тв шоу Plovdiwood po DCTV. Там, спиращата дъха красавица води собствена рубрика, в която представя най-актуалните клюки по света и у нас. 

Основното си образование завършва в СОУ "Цар Симеон Велики" в гр.Пловдив със специалност-Художествена гимнастика. След завършване на 7-ми клас е приета с изпит в Национална гимназия за сценични и екранни изкуства. Обучението си като студентка продължава в ПУ „Паисий Хилендарски”, със специалността „Български и италиански език”.

В момента Зоя работи като мениджър на заведението Edó Coffee & Food в Пловдив.