MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов стана баща за първи път. Неговата половинка, с която са заедно от няколко години, Лилиана Александрова го дари с дъщеричка.

Малката принцеса те нарекоха Сю Ана, като най-вероятно за името й са взети първите две букви от името на таткото и последните три от това на майката. 

За щастливата вест съобщи самата Лилиана с публикация във Фейсбук профила си. Несъмнено бебето ще има манекенски мерки, подобно на своите родители. 

Сюрен Борисов e шампион на България по К-1 и Муай тай. Сребърен медалист от Балканиадата по Кикбокс. Решава да вземе участие на ММА и става двукратен шампион на аматьорски ММА. През месец юли 2013 година записва дебют в професионалния ММА и първа победа на гала вечер в Пловдив. 

В момента ММА боецът държи ресторант в  кв. Кючук Париж,  с романтичното име “Среща в Париж“.

Лилиана Александрова стана популярна с многобройните си ангажименти като модел за различни марки на облекло, бижута, козметика и хранителни добавки. Има над 100 000 последователи в Инстаграм и мечтае да отвори агенция за деца модели.

Двойката е заедно от 5 години, като през това време са имали много перипети и на няколко пъти са се разделяли. Той дори бил заминал да живее в Лондон, но Лили толкова му липсвала, че си идвал през две седмици само, за да я види. Сериозната крачка направили съвсем обмислено и сега се радват на връзката си и на общия си дом.