Дизайнерката Миглена Каканашева разкри за нов свой проект, който ще стартира след броени дни. Като анонс за него, тя публикува в социалните мрежи своя снимка, на която е прикрила половината от лицето си с маска... точно така ще се казва и предаването й - "Маската". Премиерата му ще бъде в среда, в канала youtube. 

"Има болки, които дори след години провокират сълзи в уж вече претръпналите ни души. Има тайни, които будят срам, дори след изборът на нов път. Има истории, които не може да забравим докато не изречем на глас... Tази сряда ще се излъчи премиерата на нов проект, който подготвям от 4 месеца с цялата си искреност и смелост на света. Зад него не стои телевизия, друга голяма медия или пари. То е подготвено изцяло от мен и партньора ми в него - Иво. Гледайте, за да сте първите, които ще чуят историята зад МАСКАТА." - гласи текста, който Мегз написа към кадъра си. 

От написаното става ясно, че може би бъдещият проект ще прави конкуренция и ще бъде в жанра на “Втори план” на Карбовски. 

До момента, Каканашева се изявяваше основно в риалити жанра с "Instaqueen", но сега навярно е решила да се доказва с нещо по-сериозно. Дали това, което подготвя ще събуди интереса у зрителите и ще има успех, предстои да разберем. 

Междувременно, Мегз представи и своята нова колекция от бални и официални рокли. Голяма част от рекламните фотоси са заснети в Йордания, където тя бе на екскурзия заедно с майка си. 

Въпреки че имаше дни, в които пороен дъжд буквално ги удави, явно двете дами са се порадвали и на слънчево време. Голяма част от новата фотосесия на пловдивската дизайнерка е заснета в пустинята.

Порой удави Мегз и майка й в ЙорданияДизайнерката използва превоз от четириного „такси" с дълги уши, за да избяга от проливния дъжд

"Нося тези снимки от години в главата си. Може би бях на 16, когато видях някъде снимка на огромна дълга рокля в пустинята. Гледах я като някакъв сън. Остана си идеалистичен образ в главата ми. Години по-късно многократно се присещах за онази снимка и много исках да успея да изкарам мечтата от нея и да ви я поднеса в достъпна форма." - споделя Миглена Каканашева.