Мечта в реалност! Евгения Джаферович се щракна с Анджелина Джоли

Много е красива, мила и любезна, написа един най-успешните инфлуенсъри и професионален гримьор у нас

България 10.10.2019 22:10 4173 2
Мечта в реалност! Евгения Джаферович се щракна с Анджелина Джоли

Един от най-успешните инфлуенсъри и професионален гримьор у нас - Евгения Джаферович успя да си направи снимка със световноизвестната актриса Анджелина Джоли. 

"Не ме питайте как успях да направя тази снимка... дори и аз не разбрах как стана. Ще пробвам да ви го разкажа, когато ми слегне цялата информация, сега съм просто щастлива и доволна! И да! Много е красива, мила и любезна!" - написа българката в профила си в Инстаграм и събра хиляди коментари от своите последователи, а лайковете на снимката се множат със скоростта на светлината. 

Причина за срещата на Евгения Джаферович и Анджелина Джоли стана европейската премиера на филма „Господарка на злото 2“, която се проведе в Лондон в сряда вечерта. Съпругата на Ваня Джаферович бе специално поканена от Дисни на събитието, в качеството си на един от най-успешните инфлуенсъри и професионален гримьор у нас.

Тя сподели всяка минута от преживяванията си, а черешката на тортата бе гала вечерта, в която по червения килим минаха както звездите на филма, така и Жени Джаферович, облечена в невероятна рокля, дело на дизайнерът София Борисова. 

"Приказката ме докара тук, където мечтите стават реалност! Страхотно изживяване! Невероятен филм!... И приказно красива Анджелина Джоли" - сподели своите неописуеми емоции Джаферович в социалните мрежи по повод бляскавата вечер. 

За финал инфлуенсърите на терен, сред които и Джаферович, получиха шанс за лична среща със звездите от филма – Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър, Ел Фанинг и Чиуетел Еджиофор. В съвсем тесен кръг на специално организирана конференция те зададоха своите въпроси и отблизо събеседваха с тях по най-интересните теми от продукцията.

Господарка на злото 2 ни очаква в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Акценти

Изпрати новина