Любимецът на малки и големи - Краси Радков ще забавлява пловдивчани в края на месец февруари. Царят на скеча ще гостува на Raffy Bar & Gelatо в квартал Тракия на 27.02 (четвъртък).

За най-големите си фенове от Пловдив, Краси Радков е подготвил специална селекция от най-запомнящите му се смешни скечове и колоритни превъплъщения, като обещава да предизвика смях от сърце и душа. 

Представлението на един от най-обичаните комедийни актьори в България ще бъде само една малко част от богатата програма, която готви популярното заведение в месеца на виното и любовта. 

Този петък, в Raffy Bar & Gelatо ще звучи хаус музика, а отговорен за доброто настроение ще бъде диджей Dido One, а ден по-късно, в събота пловдивчани ще имат възможността да се насладят на страхотните лайв изпълнения на талантливата певица NEL. 

За празнуващите Трифон Зарезан и Свети Валентин, на 14 февруари (петък), специален гост на известната верига ще бъдат утвърденият тандем в модерната българска музика Дамян Попов и Мария Накова – Мия. Техните песни са оглавявали класации на водещи радиа и телевизии, а клиповете им са със завидна популярност в интернет. Работили са с най-успешните хит мейкъри в модерната ни култура и не веднъж са били водещи на концерти и официални събития.

 

На 15 февруари партито ще бъде ретро, а зад пулта отново ще застане диджей Dido One. 

Седмица след това, на 21 февруари, посетителите на Raffy Bar & Gelatо ще имат възможността да се забавляват в ритъма на най-известните български поп хитове, а на 22 февруари със свои изпълнения ще се изявят гласовитите Рени Попминчева и Иво Майло. 

Рени е затвърдена певица по клубовете в България и е участвала в конкурсите „Гласът на Бъкгария” и „ Х Фактор”. Занимава се изцяло с музика на живо, записи на реклами и филми.

 

Иво е познат глас от ТВ реклами и анимации на Дисни. Завършил е Музикалната Академия в град Пловдив и е вземал участия в редица концерти и конкурси в страната.

За финал на месец февруари, на 29.02. (събота) на сцената на Raffy Bar & Gelatо ще излезе Таня Тингарова с виртуозни изпълнения на цигулка. Момичето е доказателство за млад талант, постигнал успех извън границите на България. 

Заведението залага на уютната и стилна обстановка, обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Raffy Bar & Gelatо е идеалното място, където да отпразнувате своите специални поводи или просто да прекарате една приятна среща заедно с приятели.

Спонсорирана публикация.