Досегашните собственици на пловдивските магазини „Триумф”, които притежават и четиризвездния Парк и СПА Хотел Марково, са новите собственици на едно от най-популярните заведения в града - Morado Premium Club, научи TrafficNews.bg. 

"Имаме план, с който да развием клуба. Първо ще подобрим нивото на обслужване. Стремим се към високо ниво, с отношение към клиента, любезно обслужване и качествен продукт, като тук не говорим само за храни и напитки, а за всичко, което предлагаме на клиента. Нашите посетители могат да очакват единствено и само подобряване на услугите и да вървим само напред и нагоре", обясни новият управител на заведението Цвети Шокова.

Локацията на бара е една от най-добрите в града - с гледка към Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина на Пловдив.

"Има какво да въведем и да надградим, за да стане Morado Premium Club едно от най-посещаваните заведения в Пловдив. Оттук нататък всяка вечер ще има диджей партита и тематични вечери, което до момента не е практикувано, както и всекидневни томболи с атрактивни награди.", обясни още управителят на клуба. 

Новите собственици са на мнение, че могат да пренесат натрупания опит, който имат в 4-звездния Парк и СПА Хотел Марково, тъй като са доказали, че имат поглед над надграждането на едно съществуващо място, което с годините да подобрява своите отзиви, качеството на продукта и на услугата, отношението към клиента и съответно начина на обслужване.

"Всички тези наши добри практики ще ги приложим и тук в Morado Premium Club", категорични са новите стопани. 

Клубът се намира на улица "Авксентий Велешки" 19 - ключово място в центъра на Пловдив. Разполага с голяма лятна градина и е известен с красивата гледка и през четирите сезона на годината.

Това е мястото, където можете да съчетаете добра кухня, качествени коктейли и уникално клубно звучене.

Morado Premium Club ще посрещне новия сезон с диджей и тематични партита през цялата седмица, стилна обстановка, промоции, качествена музика и много томболи с награди за посетителите. 

Както до момента, всички предстоящи партита ще бъдат обявявани като събития на фейсбук страницата на Morado Premium Club.

За да бъде още по-празничен, освен разтърсващи партита всеки ден, ДЕКЕМВРИ се превърна в МЕСЕЦ НА НАГРАДИТЕ, които са много и разнообразни. 

Изненадите обаче тепърва предстоят! Клубът посреща Коледа на 25 декември с бляскаво парти, коледен лайв концерт, подаръци и изненади.

Специални гости на Morado Premium Club ще бъдат любимите хип-хоп артисти на Пловдив - Liter Jack & Emo. Заедно с тях на сцената ще се качат и красивите момичета от балета, които ще вдигнат градуса на настроението с коледен стайлинг.

Всеки клиент ще вземе участие и в празничната томбола с големи награди. А те ще бъдат:

- Спа за двама в Park & Spa Hotel Markovo
- Бутилка Moët & Chandon
- Разходка с Лимузината на Morado Premium Club
- Бутилка Уиски
- Бутилка Вино

Morado Premium Club Premium Club готви и богата шоу програма на 31 декември, с която подобаващо да бъде сложен края на 2019 година, за да бъде поставено зрелищно начало на Новата 2020 година. 

Пловдивчани и гости на града ще се насладят на вечер, наситена с много парти емоция и добро настроение, както и разнообразна томбола!

Гвоздеят на празничната музикална програма ще бъде талантливата Искра Ангелова, която е вокален педагог в предаването X Factor България.

Заедно с нея в програмата ще се включи и диджей Георги Катранджиев, който ще изпълни всяка ваше музикално желание, а красивите момичета от балет Morado Premium Girls ще сътворят уникално шоу. 

Всички празнуващи ще имат възможността да се включат в Новогодишната томбола, а най-големите късметлии ще си тръгнат с:
- Нощувка за двама със закуска в Park & Spa Hotel Markovo
- Разходка с Лимузината на Morado Premium Club
- СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo
- Бутилка Вино
- Бутилка Уиски

Цената на новогодишния куверт за места на бара и сепаре е 75 лева, а за висока маса - 70 лева. Заведението предлага и детски куверт на цена от 30 лева.

За резервации: 0896665213

Спонсорирана публикация.