Нямате зелен сертификат? Това не може да ви спре от възможността да се забавлявате!

Бързо, лесно, без опашки и мръзнене в студеното време, безплатно тестване с антигенен тест. Това предлага комплекс 7points, в който на разположение се намира първият пункт под тепетата, който предлага напълно безплатно тестване на своите клиенти, като им спестява излишно губене на време и вместо това им дава възможност да се насладят на купона.

Пунктът е отворен всеки ден от 19:00 часа, а в рамките на кратък срок получавате вашите резултати. Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Своевременната и бърза организация на комплекса цели с този пункт да улесни всички решили да се доверят на професионализма на заведенията намиращи се на територията му.

Този петък и събота клуб Bushido е подготвил за своите посетители DJ парти на тема „Midnight fantasy”. Страстите ще се разгорещят с помощта на невероятния балет на клуба. Атрактивно сценично шоу със светлина и сенки, много музикални хитове, танци до зори и спомени, които чакат да се родят ви очакват в най-вървежния клуб под тепетата.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999

Другата най-разгорещена точка в града клуб Onyx част от комплекса 7points, също предлага на своите посетители незабравимо парти на тема “Welcome to the Jungle” в петък и събота. Екзотичните танци на балета и атмосферата ще ни пренесат право в джунглата, където задръжки няма.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0877 777 999

В неделя темата в клуб Onyx е „Мръсно RETRO” парти, с което ще си припомним най-големите музикални хитове през годините. Очакват ви атрактивни промоции и топ обслужване.