Съвсем скоро ще се състои официалното откриване на най-голямата зала за ивенти в Пловдив - Etra Hall. Датата на събитието ще бъде следващия петък - 22 ноември, в парти комплекса 5POINTS, където е позиционирана изящната зала.

За първи път, в града на седемте тепета отваря врати място, което предлага всички услуги и компоненти за вашия специален ден, като цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и други. За да го покаже, Etra Hall прави изложение, на което всички са поканени и всичко е възможно!

Гостите, сред които много мениджъри на фирми, личности от пловдивския хайлайф и от сватбения бранш, ще бъдат посрещнати с уелкъм дринк, кетъринг и богата програма с гост-изпълнители, а вечерта ще завърши с пищна заря, която ще освети небето над Пловдив. 

Откриването ще бъде съпроводено от изложение на приказни сватбени декори, които ще предлага Etra Hall. Te ще могат да бъдат разгледани детайлно от посетителите в три дни на отворените врати - събота, неделя и понеделник от 10:00 до 20:00 часа. 

Арки от различни цветя, каляски, светещи дървета и райска градина ще бъдат само част от изненадите, до които бъдещите младоженци ще имат възможността да се докоснат. 

Всяка една от масите ще бъде преобразена в различен стил, като целта е да бъдат представени по-голямата част от декорите, от които клиентите ще могат да избират за своя специален ден. Изложението ще запознае всички присъстващи и с богатия набор от допълнителни услуги, които предлага модерната зала „Etra Hall”.

Всички модели ще бъдат изработени от отдела "Декор", а управителят и сватбен експерт Елена Драганова ще отговори на вашите въпроси и ще даде своите отлични препоръки и професионална помощ във всеки един компонент при организацията на Вашата сватба.

Посетителите ще бъдат запознати и с най - новите сватбени тенденции за 2020 г., както и това на какво да заложат, ако планират минаване под венчило през идната година. 

Романтика, стил и неповторима атмосфера ще царят в залата с голям потенциал за всякакъв тип събития - фирмени партита, семинари, лични празници и разбира се - сватбени тържества. 

Etra Hall разполага с капацитет от 400 места на подредба театър за семинари и предоставя функционалност за удобството за Вашия специален ден. 

Най-новата зала за ивенти в Пловдив e оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за тежък пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Голям безплатен паркинг, възможност за съдействие за настаняване в хотел и транспортни услуги осигуряват пълно удобство на клиентите.

Christmas is coming… Къде в Пловдив ще са най-добрите фирмени партита тази година?Etra Hall e мястото под тепетата, в което приказките се превръщат в реалност