Декември месец винаги е бил специален за всеки един от нас. И как да не е, щом е изпълнен с редица празнични дни, много веселие, подаръци и вълшебни мигове. Това е месецът от годината, който макар и студен, носи голяма доза заряд и настроение у хората.

Именно Коледа, Нова Година и фирмените банкети са някои от поводите, които отбелязани на идеалното място се превръщат в незабравими спомени. В Пловдив вече има такова място…, където приказките се превръщат в реалност!

Новата зала за събития Etra Hall, разположена в мега комплекса 5POINTS, очаква своите гости и обещава да превърне всеки един декемврийски ден в малък празник.

Освен бляскави събития за Рождество Христово и посрещане на Новогодишната нощ, луксозната зала вече приема резервации и за вашите коледни партита и фирмени банкети.

Превъзходната кухня, огромен дансинг, внимателно обслужване, изящен интериор и бохемска атмосфера правят мястото да стане сред най-предпочитаните в града за фирмени банкети и бизнес вечери. Храната се приготвя с много внимание и усет, от изрично подбрани, чисти и високакечествени продукти и подправки. Структурирано така, че да удоволетвори всеки вкус, предложенията за меню са от 3 до 5 степени.

Сред услугите на Etra Hall е и индивидуално изготвен за събитието декор в различни стилове и визии.

„Всеки си мечтае да отбележи предстоящите празници със стил и елегантност,  с добро настроение и прекрасни преживявания! За нас ще бъде удоволствие да организираме парти, което да бъде незабравимо и да се чувствате като звезди, щастливи и усмихнати!” – споделя пред Trafficnews.bg Елена Драганова.

Гост-изпълнители, бенд, оркестър, квартет или трио, гайдари, ансамбъл,  модерен балет или всякакъв вид програма – всичко е възможно, тъй като комплекс 5POINTS от дълги години работи с най-добрите изпълнители на България и извън нея.

Със своя стъклен дизайн и стил, наподобяващ „ледено кралство”, Etra Hall разполага с капацитет от 300 седящи места, изискани маси и столове.

Залата предоставя функционалност и възможност за различна подредба, докато подсигурява удобството за Вашето събитие.

Etra Hall e оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за тежък пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Голям безплатен паркинг, възможност за съдействие за настаняване в хотел и транспортни услуги осигуряват пълно удобство на клиентите.

Съвсем скоро предстои и изложение, на което всички бъдещи младоженци и мениджъри на фирми ще могат да разгледат и да се докоснат до красотата, за която говорим. Очаквайте избраните дати и задължително посетете Etra Hall - очарованието е гарантирано.

Огромната зала за ивенти е и идеалното място за сватби, рождени дни, частни събития, бизнес презентации, тийм билдинги и семинари.

Не му мислете, а направете своята резервация час по-скоро на телефон: 087 651 1111, aдрес: бул. "Санкт Петербург" 131

Спонсорирана публикация.