И тази година шампанско се лееше в различни краища на България и света. Новата 2019 година бе посрещната подобаващо от бохемите на Пловдив, така, както само те умеят.

Луксозни ресторанти, планински курорти и топлите страни станаха арена, на която красавиците и мачовците на града показаха перфектен стайлинг.

Кои места избраха пловдивските бохеми? TrafficNews.bg направи бърз мониторинг на профилите на най- следените във Фесбук и Инстаграм пловдивчани. Вижте къде ги открихме!

Чаровната Теодора Карагяурова отпраши за слънчев Дубай. Сред голямата компания беше сестра й Екатерина Карагяурова заедно с дългогодишния си приятел – автотърговецът Любомир Енев. ЧНГ те си казаха на голямо парти в луксозна обстановка, а музикални поздрави валяха като снега по планинските върхове в България. За голямата нощ едни от най-красивите сестри под тепетата отново обраха овациите с избора си на облекло. Теди избра къса рокля в масленозелен цвят, а Екатерина заложи на блестящ гащеризон.

В момента компанията все още е в арабското емирство и всяка минута запълва в разглеждане на топ местата, с които е известна дестинацията.

На Дубай се спря и пловдивската певица и собственичка на парфюмерии „Le fleur”  Цветина Цветкова. С къса черна рокля, обсипана в диаманти и под ръка с най-добрия си приятел Росен Богоев, тя даде старт на новата 2019 година.

Екзотичният външен вид на брюнетката идеално се вписва с ориенталската обстановка и Цветина не пропусна да публикува куп снимки от празничната си екскурзия.

Бисера Маринова и дългогодишния й приятел Юра Месропян, пък се отправиха за Белград и посрещнаха новогодишната нощ в Hyatt Regency Belgrade.

Те избраха да празнуват по двойки заедно с пловдивския модел Стелияна Иванова и половинката й Араик Месропян.

Дамите се спряха на тъмната гама и се появиха в черни рокли. Бисера заложи на дантела, а Стелияна на кожа.

Надя Колева и семейството й също дадоха старт на 2019 година далече от родината. Те я приветстваха на остров и Фиджи, който е поредната точка от „околосветското им турне”.

Припомняме, че преди празниците семейство Колеви заминаха за другия край на света, като този път избраха далечна Австралия, където в момента летния сезон е в разгара си.

Семейство Колеви и компания на другия край на света за Коледа! Този път до Австралия СНИМКИПо път пловдивските бохеми успяха да се насладят и на красотите на перлата на Катар - Доха

Модната диктаторка от Пловдив Таня Тетаманти и съпругът й Матия се отдадоха на романтика във Виена. На стилно новогодишно парти в Grad hotel Wien, те си дадоха наздравица и казаха „добре дошла” на 2019 година.

Таня се спря на изчистен дълъг гащеризон с цвят „нюд”.

Чаровната пловдивска блогърка Дария Кунчева избра Виетнам. В празничната нощ тя поздрави своите приятели и последователи със снимка в Инстаграм, на която позира с латексов панталон, риза в тигров десен и елегантно сако.

Дъщерята на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб – Габриела се тагна от Сърбия в нощта на 31 срещи 1-ви. Заедно със своя годеник Димитър Сотиров посрещнаха подобаващо новата година, а ние се питаме дали тази година ще има сватба?

Треньорът на шампиони Георги Чочев и прекрасното му семейство приветстваха празниците от друга балканска дестинация. Те се появиха в един от най-новите и луксозни хотели в цяла Егейска Турция Aquasis De Luxe Resort & Spa, Дидим с греещи усмивки и както винаги – стилно облекло.

Голяма част от пловдивските бохеми избраха родната България, където макар и студено, винаги си е най-хубаво, защото си е нашето.

Дани Семерджиева и съпругът й - известният стоматолог Иван Вандев се отправиха към Правец, в изискания RIU Pravets Golf & SPA Resort.

Компанията от Пловдив, сред които Гергана Добревска - гадже на бизнесмена Кирил Търев, вдигнаха куп наздравици за новата 2019 година, а за доброто им настроение се погрижи известният певец Николай Славеев, който бе специален гост на комплекса.

Семейство Гавраилови пуснаха мила снимка от новогодишната нощ, а за своето празненство избраха Grand Hotel & SPA Primoretz, Burgas.

Пловдивският ресторант Миконос бе изборът на дизайнерките Alessa. Мими и Мая блестяха в рокли от новата им колекция и заедно с приятелки белязаха подобаващо 31-ви декември.

Ерол Садъков, неговата любима Христина Вутова и още куп приятели избраха спа курорта Велинград. След незабравимото посрещане на 2019 година, в момента те са се отдали на релакс и в един от най-популярните хотели в планинския град.

Горяща камина, вкусна храна и уютна обстановка в луксозна планинска вила бяха удоволствията, на които заложи Спас Шиндаров – Мръвката навръх Нова година. Пловдивският мачо празнува в компанията на футболиста Дани Кики и Димитър Петков.

И тази година Жана Тиберова избра Резиденция „Петър I-ви”, която е собственост на нейните родители. Тя обра погледите с черна рокля, по която нежно блещукаха пайети.