Нощният живот на град Пловдив става все по-разнообразен - нови тематични партита, различни звездни изпълнители от всеки жанр и изкушаващи промоции са само няколко от нещата, заради които е "грехота" да си останем вкъщи. 

Сред най-бързоразвиващите се и посещавани от пловдивчани и гости на града е "най-големият дансинг" в България - 5POINTS. Мегакомплексът събира няколко клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, W Garden, ресторантa Elea и залата за всякакви събития Etra Hall, a съвсем скоро врати ще отвори още едно заведение. 

Мястото е идеално за тези от вас, които обичат да се забавляват и са фенове на епичните нощи, хубавата музика и качествените напитки. 

От скоро, трите дискотеки в комплекса дадоха старт на новите в града "БоМ-БоК" партита, на които всички посетители имат възможността да се възползват от мега ПРОМОЦИИ и свободен вход

Всъщност, фразата "бом-бок" вече е доста чесно използвана от младото поколение и е с многозначно значение. Но, ако трябва да бъдем точни, изразът идва от Родопите и тамошния родопски диалект. Ако отворите речника, ще видите, че неговото значение е "с нагоре краката" и "дармадан".

Хубавите емоции са гарантирани, защото едни от най-известните и обичани изпълнители в България ще пеят за феновете си от града на седемте тепета именно на новите бом-бок парти вечери. 

Още тази вечер, гост на "БоМ-БоК" партито в Planeta Payner Club by Onyx ще бъде ангелогласната Деси Слава. Изпълнителката на Пайнер идва директно от остров Мавриций, където прекара няколко незабравими дни. Заредена с енергия, тя обещава на почитателите си от Пловдив култова купонджийска песен с много танци, хитове и добро настроение. 

Промоциите си заслужават повече от всякога, затова не му мислете, а грабвайте телефона и направете своята резервация на: 0877 777 999.

В петък вечер (21.02), на сцената на Planeta Payner Club by Onyx ще излезе любимката на мнозина Джена, а събота е отредена за новата фолк фурия на Пайнер - Ария. 

"БоМ-БоК" парти ще има и в Bushido Club и то не с кого да е, а с майсторката на купона Галена. Тя ще гостува на най-модерния клуб в Пловдив в четвъртък (20.02), а шоуто е гарантирано. 

Изненадите не свършват до тук, защото под светлините на прожекторите в петък вечер (21.02) ще запее Кралят на поп-фолка Азис, а в Bushido Club ще гръмне най-новия му хит "Who cares?"

За тези от вас, които не са фенове на този стил музика - не се притеснявайте "Бом-БоК" парти ще има и за вас! Изкушаващи промоции и безплатен вход предлага и W Garden, а утре вечер (20.02) за доброто настроение на всички "майни" ще се погрижи един от най-добрите български рапъри - Dim4ou.

"Боговете" на рапа ще "чупят бариери" в Пловдив този петъкГост на W Garden в четвъртък ще бъде Човекът-Албум Dim4ou, a в събота господар на пулта ще стане диджей Маскота

Спонсорирана публикация.