Популярната пловдивчанка Цветина Цветкова стартира собствена добра кауза под мотото "Предай нататък", с която да подпомогне възрастните и социално слаби хора по време на периода на извънредно положение. 

Цветина, която е известна певица, развива собствен бизнес и учи за криминалист, реши да продаде голям брой рокли и свои лични вещи, повечето от тях чисто нови или носени по веднъж благотворително на символични цени 20-30-40 лв.

Така само за два-три часа, изпълнителката събра сумата от 1200 лева, които бяха предадени на БЧК.

Инициативата, която стартира в социалната мрежа Инстаграм, бързо набра популярност, а причината е, че пловдивчанката e следвана от близо 40 000 потребители. Така за отрицателно време каузата успя да достигне до голям брой хора, които от своя страна също последваха примера на Цветина и избраха да помагат в тази тежка за България и света ситуация. 

"Призовах доста известни личности да го направят също, към момента вече има хора, които го направиха и много , които обещаха да го направят" - споделя пред Trafficnews гласовитата изпълнителка. 

Събраните средства тя дари за закупуване на храна за възрастни хора и социално слаби, а към сърцатото дело се включиха и собственици на модна къща и близки приятели на Цветина, които направиха дарение от 50 броя предпазни маски. 

"Към сумата се включиха и още хора, които решиха да дарят и без да купуват нищо. Много се радвам, защото само за два, три часа събрах сума от 1200лв. + маските и мисля, че за толкова малко часове сумата е много успешна! Толкова много се радвам, че в това трудно време хората помагат! Дарението е направено на БЧК и те бяха много радостни, защото казаха, че в момента има много крайно нуждаещи се и се надявам и други хора да последват примера ми! Справедливостта ще възтържествува, ще победим, защото доброто винаги побеждава! Респект към всички, които помагат на ближния си през тези месеци! Бог да ни пази!" - разказва Цветина. 

Припомняме, че преди няколко месеца младата пловдивчанка стартира собствен влог, който нарече "Смело сърце". В него тя говори на различни теми, с които по един или друг начин иска да подтикне хората към духовно извисяване и изграждане на една успешна личност. Междувременно тя не спира да изненадва своите почитатели с красиви лайф изпълнения на познати песни и да създава собствени такива. 

Певица и бъдеща криминалистка от Пловдив пуска собствен влог, нарече го "Смело сърце"Цветина Цветкова иска да подтикне хората към смел живот, изпълнен с положителност