Пловдивчанката Цветина Цветкова е примерът за едно младо момиче от Пловдив, което целеустремено преследва мечтите си. Тя вярва в себе си и от нея блика положителна енергия, което е и главната причина да успява в живота и то с лекота. Красавицата вярва, че зад всяко преуспяло начинание стои човек, който се е осмелил да рискува.

Цветина вече е популярна певица, развива собствен бизнес и учи за криминалист, което ще е третото й висше образование. Преди няколко дни, тя покани своите последователи да се абонират и за канала и в youtube, където ще води собствен влог. Той носи името "Смело сърце" и в него пловдивчанката ще говори на различни теми, с които по един или друг начин иска да подтикне хората към духовно извисяване и изграждане на една успешна личност. Пред Trafficnews, Цветина споделя, че съвсем скоро предстои и излизането на екран на най-новата й песен, която ще е нещо, което до момента не е правила. 

Ето какво още разказа тя в интервю към нашата медия: 

- Как се роди идеята да създадеш собствен влог?

- На морето, стоях на вечеря с най-добрата ми приятелка, и осъзнах, че искам да създам нещо смислено, което да остави следа у хората, освен музиката ми. Да бъде добро, позитивно и градивно, и да разкрия себе си до степен, в която хората не са ме виждали.

 

- Откъде идва името на канала ти „Смело сърце” и свързан ли е по някакъв начин със специалността, която изучаваш в момента – криминалистика.

Не. Не е свързано. Влога ми се казва “ Смело сърце “, защото идеята му е да подтикне хората към смел живот, изпълнен с положителност, сбъдване на мечти, любов, духовно извисяване и красота.

- Какво ще видим в него?

Във влога ще развия възможно най-интерсните и важни теми за човека. Всичко, което може да му помогне в ежедневието, в работата, в любовта , в отношенията и в изграждането на една успешна личност.

- Ти самата определяш ли се като смела и има ли нещо, от което се страхуваш?

- Мисля, че определено съм смел човек, дори понякога повече от необходимото. С времето разбрах, че страховете се преодоляват. Но истински ме е страх от насекоми... (ха-ха).

 

- Как се насочи към тази специалност – какво те мотивира и вдъхнови да учиш точно това?

- Вярата ми в доброто и това, че от дете го исках.

 

- Гледаш ли криминални филми и доближават ли се сцените от тях до реалните разследвания?

- Обожавам да гледам криминални филми и по-скоро сюжета се доближава до реалността, отколкото самите разследвания, поне според мен.

 

- Кой е любимият ти криминален случай от последните години, който е задържал интереса ти и си следяла неговата развръзка?

-  В последните години няма такъв. Интересувам се повече от стари, заплетени случаи, които и до сега не са разрешени.

- Ти имаш над 20 хил. последователи в Инстаграм и често пътуваш. Мислила ли си да станеш инфлуенсър и какво е мнението за този тип професия?

Да, обичам да пътувам много. От скоро и с това се занимавам. Харесва ми много и смятам, че е една прекрасна професия, а защо не и да ти носи едни добри приходи.

- Днес ти изненада почитателите си и с студийно видео, включващо компилация от ретро песни в твое изпълнение! Как подбра песните и ще има ли още подобни изненади?

Песните ги избрах за няколко минути, защото всички до една ги обичам. Да, ще има още доста изненади.... нямам търпение!

 

- Самата ти имаш ли си любима „вечна песен”, която те кара да настръхнеш всеки път, щом я чуеш?

-  Ако питате някой мой приятел “Коя е любимата ми песен? “, най- вероятно ще ви отговори “ всички “. Хубавата песен, независимо какъв жанр е, или кой я изпълнява, винаги събужда емоция и възхищение в мен.