Хиляди посетители препълниха обновения W Garden, позициониран в най-големия парти комплекс в България „5 POINTS” (бул. „Санкт Петербург”), и се впуснаха в двудневен музикален маратон по повод грандиозното откриване на клуба. 

Гости от цялата страна дойдоха в Пловдив, за да присъстват на мега събитието и се забаляваха на макс заедно с американския диджей Санди Ривера, който застана зад пулта на 12.04. и с диджей Маскота, който бе гост на 13.04.

Американски диджей откри новия W Garden, над 1000 души присъстваха на събитиетоКлубът посрещна гости от цяла България с напълно нова визия

W Garden посрещна посетителите си с изцяло нов интериор, впечатляващи визуални и светлинни ефекти и шоу програма с красивите момичета от балет W LADIES. 

Изненадите, които готви клубът продължават и през тази седмица!

Още утре специални гости на заведението ще бъдат близначките Алекс и Влади, които обещават едно незабравимо #Back2Black парти. 

В четвъртък се гответе за новата вълна BLING, заедно с момчетата от MURDA BOYZ, Биляна, Котенцето и DJ MATI.

Петък вечер пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от звездата Криско. Обичаният рап изпълнител и този път е подготвил богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

В събота, за доброто настроение, хитовата музика и незабравимите емоции ще се погрижат диджей C – Fusion, Vassi & MC P , които ще слеят модерния електронен хаус с античния дух на града. 

ВХОД СВОБОДЕН до 22:00 часа ; Вход след 22:00 часа 5 лева

За резервации: +359 87 833 3330, aдрес: ул. "Санкт Петербург" 131, 5points

Припомяме, че освен обновеният W Garden, парти зоната „5 POINTS” ще събере на едно място и новия клуб „BUSHIDO”, „ONYX”,  един от най-популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

Входът за най- големия дансинг в България ще важи и за трите клуба и в една нощ клиентът може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.

Фън зоната разполага със специален паркинг, а в бъдеще се очаква да бъде осигурен и специален транспорт, който ще могат да ползват гостите на клубовете.