Наистина сме скарани със Софка. За 50-60 път сигурно, но този път взехме малко по-сериозно решение, което е взаимно решение. Това заяви вече бившият съпруг на изпълнителката - Гринго в клипче, което публикува в личния си профил във фейсбук. 

"Сега всички питат ама защо, как така, преди да месеца имахте сватба. Да, наистина беше така. Сватбата ни беше уникална, перфектна, направена с любов, но никой не е застрахован в утрешния ден какво ще стане с него и така се получи при нас", добави той. "Искам да пожелая много успех на Софка. Нека да е жива и здрава и както казва Кобрата - продължаваме напред и всичко хубаво", завърши Гринго.

Припомняме, че Софи Маринова вече заличи бившия си мъж не само от живота си, но и от татуировката си. След развода, певицата сподели снимка, на която показва, че е покрила надписа с изрисувана отгоре лястовица. Името на Гринго беше поместено в червена целувка.

В медийното пространство вървят слухове, че Гринго се е държал ужасно с жената-глас, като дори се спекулира, че той е главният виновник за счупената й ръка. Софи, обаче не е потвърдила тази информация до момента. 

Говори се още, че на Маринова ѝ се наложило да си отреже и косата след много лют скандал с айтозлията. 

След развода: Софи заличи името на Гринго от татуировката сиПевицата скри надписа с изрисувана отгоре лястовица