Гръцка вълна залива Пловдив! Горещи ритми, чувствени балади и музика, която докосва сърцето. Тази покана отправя "Bushido Club" към почитателите на гръцката музика.

Датата е 11 октомври - петък, а супер купонът е гарантиран, защото легендата Деспина Ванди ще изнесе грандиозен концерт за своите многобройни почитатели от Пловдив, които вече тръпнат в очакване да се докоснат до своята любимка.

Едно е сигурно – узо ще се лее, „Girismata” ще се пее, а доброто настроението няма да пусне нито за миг почитателите на гръцката музика. Майсторите на сиртакито ще могат да покажат своите танцови умения, защото атмосферата по нищо няма да се различава от тази в бузуки баровете.

Всички посетители на "Bushido Club" ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичната изпълнителка, да се докоснат до магията на музиката й и да чуят най-големите й хитове, като “Gia”, “Girismata”, “Katalaveno” и много други.

Деспина Ванди ще пристигне под тепетата заедно с голям екип и е подготвила голяма изненада за пловдивската публика, а именно едно от най-горещите попълнения на гръцката музикална сцена – Кириакос Георгиу.

Младият изпълнител ще излезе непосредствено преди Ванди и с чувствените си поп и денс парчета, омагьосващ тембър и секси външен вид несъмнено ще нажежи до максимум атмосферата в "Bushido Club". 

Кириакос Георгиу вече има няколко безспорни хита: „Sta Asteria Psila“, „Den Pao Apopse Spiti“, „Oso Iparheis“, „Paizeis“ и „Prosorini Agapi“. Чаровният изпълнител има и безброй съвместни участия и проекти с едни от най-големите гръцки звезди – Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас Мартакис и разбира се, Деспина Ванди.

Ако сте решили да тръгнете по следите на узото от по-рано, не пропускайте да започнете своята гръцка вечер в ресторант „Elea”, разположен в непосредствена близост до „Bushido Club”.

Kулинарно пътешествие с атрактивни предложения от южната ни съседка - това е предложението на „Elea“ за незабравимата вечер на гръцката музика.

Гръцкият ресторант

Менюто на ресторанта е богато на ястия с типични гръцки имена, а на разположение на изтънчените гастрономи винаги има прясна риба и морски дарове. Разнообразие се предлага и в менюто с питиета – различни видове узо, разбира се, българска ракия, уиски, коняк и др. Богат е и изборът от бели и червени вина.

Гостите на “Elea” могат да се опитат и изкусителни десерти, които ще очароват всеки почитател на сладкото.

Интериорът на заведението е дело на гръцки дизайнер - стилен и елегантен, изпипан до най-малкия детайл. Част от интериора са няколко маслинови дървета, докарани специално от южната ни съседка, като най- старото дърво е на 300 години.