Талантливият поп фолк изпълнител Меди, който пожъна огромен успех за отрицателно време се завръща в клуб Bushido. Той ще се качи на сцената на клуба в четвъртък, за да направи едно незабравимо парти и да изпълни най-големите си хитове.

Снощи приключи участието му в „Гласът на България”, в което помагаше на дуетната си половинка Галена с подготовката на участниците във формата, а сега идва право в най-вървежния пловдивски бар.

В четвъртък също ще звучат много от най-актуалните хитове в момента, а светлинни ефекти и балет от красиви момичета ще вдигнат на макс градуса на настроението.

Този петък и събота клубът е подготвил за своите посетители DJ парти на тема „Midnight fantasy”, в което страстите ще се разгорещят с помощта на невероятния балет на клуб Bushido.

В комплекс 7points работи пунктът за антигенни тестове. Той e отворен всеки ден от 19:00 часа. Там бързо и лесно посетителите на 7points, които нямат зелен сертификат, ще могат да направят антигенен тест и в рамките на кратък срок да получат резултатите си. В четвъртък, петък и събота клубът плаща тестовете за посетителите на  Bushido .

Всички обекти в комплекси 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall  работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.