Гери-Никол навърши 22 години на 30 юли, но снимки от празненството публикува едва днес. То се състоя в заведение на родното Черноморие, а плътно до певицата през цялото време бе любимият й мъж - Дани Илиев. 

И тази година Гери-Никол не изневери на стайлинга си и събра погледите облечена в ефирна рокля в нежен жълт тон, допълнена от ефектни златни бижута.

На снимката тя отбеляза и марката на тоалета си - Just Cavalli, а наша проверка установи, че струва близо 700 лева, но цената и е намалена от 635 евро. 

Цялостния стайлинг тя допълни с блестящи сандали. Множество балони красяха мястото на купона, а специално изработена бутикова торта бе сюрприза на вечерта. 

Гери-Никол не пропусна да публикува и снимка с половинката си Дани Илиев, който също прикова погледите с екстравагантно облекло в крак с модата. 

Според слухове, боксьорът е затрупал с подаръци и букети своята любима, а от ден на ден огънят на любовта гори все повече в сърцата им. 

Припомняме, че именно спортистът бе първият, който поздрави с честитка Гери-Никол навръх личния и празник. 

"Честит рожден ден, любов! Желая ти всичко хубаво, което може да си представиш да ти се случи, верьни приятели до себе си да имаш, винаги да побеждаваш с финес и гордо вдигната глава!" - написа Дани Илиев и завърши публикацията си с емотиконка сърце. 

Гери-Никол празнува! Мъжът до нея трогна с думи, пълни с любовДани Илиев бе сред първите, които честитиха 22-рия рожден ден на рап певицата