Една изключително колоритна и богата програма готви за своите посетители Bushido Club през тази седмица. Кулминацията ще бъде в събота вечер (08.02.), когато под тепетата ще пристигне Емилия, заедно с четирима свои колеги от 3 различни държави. 

Поводът за звездната сбирка на българската изпълнителка с горещият кубинец Jay Maly, COSTI и финалистката в румънския “X factor” Dodo ще бъде премиерата на най-новото им парче. Песента, която е на 2 езика, носи хитовото заглавие “DJEALE” и ще бъде представена пред публика за пръв път в Пловдив, на 8 февруари, в Bushido Club.

След изпълнението на новия мега хит, вечерта ще продължи със самостоятелно участие на Емилия, която е приготвила богата програма за най-верните си фенове си от града на седемете тепетета. 

Освен поредица от музикални изненади, от дискотеката организират и благотворително парти за всички студенти от ПУ "Паисий Хилендарски". То ще се състои на 5 февруари (сряда), а средствата събрани през вечерта ще бъдат дарени за лечението на Димитър Щилиянов, който е само на 20 години, но има рядко заболяване - Сарком на Юинг.  Младото момче се нуждае от всички нас, за да продължи да се радва на живота!

Специален гост за благотворителното парти ще бъде фолк певицата Яница, която кани всички пловдивчани да се забавляват заедно с нея и същевременно с това да помогнат добрата кауза.  

Ден по-късно, на 6 февруари (четвъртък) входът за всички студенти в популярния клуб ще бъде свободен, а под светлините на прожекторите ще излезе гласовитата Емануела. На 7 февруари (петък) на сцената на Bushido Club, пък ще се изяви любимката на всички меломани - Алисия. 

Двете изпълнителки, известни като "Жените ХИТ" обещават култови нощи, изпълнени с много музика, добро настроение и танци до зори. 

Направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.

BUSHIDO CLUBW GARDENPlaneta Payner Club by ONYXEtra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.