Мегакомплексът 5POINTS, който спокойно може да бъде определен като "Дворецa на купона" в Пловдив, обещава мощен купон в петъчната вечер. 

Звездни музикални гости ще се пръснат по клубовете, Bushido ClubPlaneta Payner Club by Onyx и W Garden, позиционирани на ръка разстояние един от друг в комплекса. 

Датата е 6 март, а резервациите се сипят една след друга, предвид факта, че точно в 00:00 часа честваме и хубавия български празник Тодоровден, а имениците, които ще празнуват с бурни наздравици едва ли ще са малко. 

Не пропускайте възможността да се пуснете по музикалната въртележка и да изживеете незабравима празнична нощ!

Специален гост, в единствения по рода си Bushido Club, ще бъде "Кралят на поп-фолка" или иначе казано Азис. Гласовитият певец и неговия бенд ще взривят публиката в дискотеката, като гарантират голяма доза положителни емоции и хубава музика. 

В събота вечер, в дискотеката ще се състои тематичното парти "She Loves Samurai", a специален гост на Bushido Club за Международния празник на жената - 8 март (неделя) ще бъде уникалният Константин

В Planeta Payner Club by Onyx ще пее атрактивната Галена, която ще разтърси клуба с най-хитовите си песни, а щом започне да танцува, без съмнение ще успее да докара всички до екстаз.

Ако вече правите своята резервация, не забравяйте да се възползвате от свободния вход до 24 часа в петък и събота. 

Един от любимите хип-хоп изпълнители в България – Криско, ще превърне петъчната вечер в W Garden в едно истински лудо парти. Хит след хит и шот след шот, ще вървят ръка за ръка през цялата вечер, а за всички клиенти на заведението ще има изкушаващи бом-бок промоции. 

Тази събота: Пловдивски клуб се връща в ДИСКО ератаW Garden oбещава много положителни емоциии съчетани с бом-бок промоции и в дните четвъртък и петък