Ивана Главчева, която е дъщеря на известния рапър Ванко 1 се похвали с гадже футболист. Нейният избраник е 22-годишният футболист Борис Тютюков. 

През месец май, нападателят подписа договор с ЦСКА 1948. Борис Тютюков е юноша на Ботев (Пловдив), като дебютира за първия отбор още при Станимир Стоилов. Талантливият футболист има престой във Витоша Бистрица, а последните два сезона е твърд титуляр в Поморие.

Дъщерята на Ванко 1, пък е една от най-желаните и атрактивни дами под тепетата. До момента брюнетката не разкриваше почти нищо около личния си живот, а в личния си профил споделяше само нейни снимки. 

Сега обаче нещата стоят по различен начин, защото пловдивчанката публикува снимка с момчето, откраднало сърцето й, а той от своя страна направи същото. Кадрите, които двамата споделиха в социалните мрежи са заснети на едно от най-романтичните места в центъра на Пловдив - Римският стадион. 

Ивана и Борис изглеждат много щастливи заедно и определено доста си подхождат визуално, а най-вероятно и по характер. 

Г-ца Главчева се изявява в модните среди и често е привличана като рекламно лице за различни марки. Красавицата събра погледите и на абитуриентския бал на своя брат Петър Главчев, като се появи облечена в малка черна рокля.

Синът на Ванко 1 с бесен купон за бала си! Ивана Главчева - талисманът на вечертаРапърът събра гости в тузарски ресторант в Пловдив