Жесток купон вдигна рапърът Ванко 1 по повод абитуриентския бал на сина си Петър Главчев. Той завърши ПХГ,,Св.Св. Кирил и Методий'' и бе един от очакваните ВИП- абитуриенти на 2019 година.

Празненството се състоя на 25 май в ресторант Миконос, където на частно парти се събраха близки до семейството роднини и приятели. 

Сред гостите, разбира се, бе и дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева, която омая всички присъстващи с бляскава визия и бе определена за талисмана на вечерта.

Красавицата избра малка черна рокля, а гримът й бе дело на гримьора Марта Трайкова. 

Сред присъстващите на купона бе и Светлана Гущерова, която също показа супер форма, предвид скорошното раждане на първата й рожба, която с Християн Гущеров нарекоха Анелия- Добромира. 

За ескорта на абитуриента до "Новотел" Пловдив бе впрегнат суперлуксозен и бял на цвят Ролс Ройс Фантом. 

Гостите се забавлява неуморимо през цялата вечер, а на дансинга, който дори за миг не остана празен, всички показаха завидни танцови умения. Купонът продължи до малките часове в новооткрития Bushido Club, който е едно от заведенията, разположени в най-големия в парти комплекс в България - 5points.bg.

Наред с всичко останало, Главчев-младши набляга и на тренировките по футбол. Той е български футболист, полузащитник. Кариерата му започва като юноша на Локомотив (Пловдив), прави първия си дебют за Локомотив (Пловдив) на 31 май 2017 г. като влиза резерва в мача срещу Лудогорец (Разград). През 2019 г. играе под наем в Рилски спортист.