Дъщерята на фолкпевицата Емилия и бившият й мъж Коко Динев днес става на 3 годинки. Изпълнителката сподели снимка в социалните мрежи, на нея и малката Мира, която е второ дете на вече бившата двойка, за да отбележи празника.

Заедно с кадъра, Емилия добави и мило послание, адресирано към нейната дъщеричка, послучай специалния ден. Публикацията събра хиляди лайка и много пожелания от колеги, близки и приятели на звездата на Пайнер. Ето какво написа тя: 

"На трети октомври преди три години беше понеделник-слънчев и прекрасен ден като днешния.Събудих се и дори не подозирах,че точно на този ден ще се видя с моето второ слънчице.Предстоеше ми нормален преглед,а всъщност се оказа,че големият ден е дошъл.Бях щастлива същевременно уплашена-вече знаех какво предстои.В 16:42 видях и чух едно прекрасно създание,което знаех,че ще обичам повече от всичко и,че ще се моля всеки ден на Господ да я пази и да я закриля.
Обичаме те Мира!Ти си ни най-малкото и сладко човече вкъщи.Желаем ти прекрасно детство и тази артистичност и тази прекрасна усмивка да бъдат с теб завинаги!!!Честит трети рожден ден,Слънчице!!!Целуваме те цялото семейство."

Емилия и бизнесменът Коко Динев се разделиха едва 9 месеца след раждането на Мира. Те бяха заедно 16 години и освен дъщеря им имат и син Иван. След раздялата с Динев Емилия сключи брак с друг бизнесмен - Жорж Башур, с когото казва, че се чувства на крилете на любовта.