Тази седмица в Пловдив ще звучат гласовете на изпълнителите Аристос Константину и Тони Стораро. Те ще бъдат музикални гости на най-актуалната кулинарна дестинация под тепетата “La Opera”, част от комплекса 7POINTS. Това е първият ресторант в Пловдив, в който редовно гостуват утвърдени музикални изпълнители у нас и по Балканите.

В петък гръцкият изпълнител Аристос Константину ще зарадва почитателите на гръцката музика с много музикални хитове, любими на малки и големи на тематичното "Greek party". Той придоби популярност у нас след дуетите си с Емилия и Тони Стораро.

За доброто настроение в събота, ще се погрижи човекът глас Тони Стораро, който ще изпълни най-големите си хитове и музикалните желания на публиката.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Менюто на ресторанта разполага с прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски дарове, свежи салати , пикантни разядки и ароматен хляб, като това са само част от деликатесите.

Най-нетърпеливите пловдивски бохеми вече направиха резервацията си за петък и събота. Локацията на ресторанта отговаря на висок рейтинг, бърза връзка с нощни клубове и удобно място за паркиране.

Този петък и събота в Djanam Steak House Plovdiv също ще можете да се насладите на изключително вкусна храна и приятно настроение, за което ще се погрижи DJ PARTY-то.

Направете вашата резервация на номер: 087 968 6868