Пловдивският адвокат и общински съветник Георги Колев е известен със страстта си към далечните пътешествия и винаги радва своите приятели в социалните мрежи с колоритни снимки от дестинациите, които посещава.

Днес обаче, той събра стотици лайкове с кадър, заснет в родния Пловдив.

Семейство Колеви и компания на другия край на света за Коледа! Този път до Австралия СНИМКИПо път пловдивските бохеми успяха да се насладят и на красотите на перлата на Катар - Доха

Колев остави настрана автомобила си и застана пред обектива, яхнал бял скутер. Возилото е добра алтернатива в слънчевите дни и перфектен начин да бъдат избегнати зверските задръствания, които се образуват по пловдивските булеварди.

„От днес и аз облекчавам трафика....” – написа шеговито Георги Колев, а в коментарите не пропуснаха да го похвалят, че новата придобива всъщност доста му отива.

Ние пък забелязахме, че адвокатът за пореден път показва завиден летен стайлинг, допълващ идеално белия цвят на скутера.

Тази година, семейство Колеви изпращат и абитуриент. Това е младият наследник Александър Колев, който е възпитаник на Френската езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и съвсем логично,  ще тръгне по стъпките на баща си, като ще продължи образованието си с право.

Как ще се появи младежът в специалния ден, предстои да разберем на 25 май в хотел "Тримонциум".