На днешната дата, една от най-одумваните светски двойки Благой Георгиев и Златка Райкова празнуват първата си годишнина. През изминалите 365 дни, те се превърнаха в тема номер 1 сред хайлайф средите. Въпреки всичко, изговорило се по техен адрес, те се чувстват повече от щастливи заедно, сплотени и доказващи любовта си по всевъзможен начин. 

Двамата посетиха различни дестинации, където прекарваха незабравими романтични мигове, а сега тръпнат в очакване на бял свят да се появи тяхната първородна рожба. 

В последния си пост, Джизъса бе повече от романтичен. Ето какво написа той по повод годишнината си със Златка Райкова:

"Измина една година!!!! Една година,откакто сме заедно. Една година,в която на нас ни се случиха неща, за които някои хора трябва да чакат цял живот. Но не това е най-важното. По-важното е, че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта,която така и не намирах .Намерих приятеля,на който мога да разчитам винаги.
Намерих човека,който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата.
Маци, благодаря ти ,че те има и че си с мен. Обичам те безкрайно!!!!"

Благой и Златка в романтичен кадър, кръстиха го "Моят свят"Джийзъса е съсредоточил цялото си внимание върху половинката си, като задоволява всяка нейна претенция