Дениз Хайрула отбеляза 26-тия си рожден ден с парти-мечта, за което много дами биха и завидели. Според слухове, "виновник" за пищното тържество бил мъжът до популярната плеймейтка - известен бизнесмен от Асеновград, който се бръкнал с около 10 бона.

Строителният бос Стоян Стоянов се погрижил специалният ден на неговата любима Дениз да бъде незабравим. Лъскавото b-day парти се състоя през изминалия уикенд на родното Черноморие, в един от най-популярните бийч барове на Слънчев бряг. 

Много представители от българския хайлайф също се присъедили към купона, а самата Хайрула не пропусна да публикува снимки в социалните мрежи. 

"Благодаря на всички, които бяха част от моя празник!" - пише рожденичката, позирайки до големи балони в сребърно и златно, оформящи цифрата 26.

Малко по-рано, тя сподели и кадър, на който държи в ръцете си огромен букет от 101 червени рози, вероятно изненада от асеновградския бизнесмен, който е бивш мъж на фолк певицата Дебора. 

След участието си в конкурс на Шоуто на Слави, Дениз Хайрула прекарва по-голямата част от времето си на морето, където по цял ден събира бронзов загар. 

Припомняме, че Стоян Стоянов и Дениз бяха забелязани от читател на Trafficnews, който изпрати снимки до нашата медия, заснети в Асеновград, от които става ясно, че навярно двамата са доста влюбени.

Дениз, известна като дамата с най-секси дупе и Стоян, който върти бизнес в сферата на строителството, винаги отсядали в един и същи хотел и почти всеки ден посещавали популярен ресторант в Асеновград.

Всяко едно нейно идване до там било съпроводено от куп цветя за добре дошла, луксозни подаръци и скъпа храна. Новата хайлайф двойка били обслужвани от целия персонал на ресторанта, включително готвачите. 

Дениз Хайрула засечена в Асеновград с бивш мъж на фолк певицаПлеймейтката, известна като дамата с най-секси дупе, всекидневно получавала цветя и подаръци от строителния бос