Азис за пореден път заформи скандал, този път обаче само с една снимка. Кралят на поп фолка се щракна чисто гол във ваната с друг мъж - а именно фотографът на звездите Георги Малев. 

На публикуваните в социалните мрежи кадри двамата са целите в пяна и се наслаждават пълноценно на компанията си. И за да е още по-заинтригуващо Азис е добавил трогателно пожелание за рождения ден на приятеля му от кадъра.

"Happy Birthday! Ти променяш животи,съдби и хора! Снимаш така сякаш рисуваш картини. Душата ти е чиста като райски залив,на който човешки крак не е стъпвал.Очите ти са синя бездна,която поглъща безвъзвратно.

Доброто ти сърце е сърце на дете,което малко хора ще разберат. Обичам те! Не се променяй", пише кралят на фолка в Instagram.

Двамата са на почивка със Светлана Гущерова, стана ясно от фотосите им в социалните мрежи. 

"Потегляме към следващата ни дестинация. Коя е тя според вас?", пише половинката на Гущеров в социалните мрежи.

Припомняме, че Светлана и Азис се щракнаха преди дни в съседна Гърция. Двамата позираха през обектива, а снимката им напомня на напитката кафе с мляко. Светлата кожа на г-жа Гущерова и тъмния загар на краля на поп-фолка без съмнение си отиват.

Ефектният кадър, с който върви в надпис " Цветовете са прекрасни" донесе голям брой лайкове на родните вип персони. 

Кафе с мляко - Азис и Светлана Гущерова заедно в ГърцияДвамата позират в горещ кадър, заснет във водата

Азис в интервю: Преди години наистина се приемах за жена"Вярвам, че всички хора са проект на извънземните", разказва още кралят на поп-фолка