Този петък в „La Opera” ще се пренесем в южната ни съседка Гърция с помощта на гръцкия изпълнител Аристос Константину.

Той ще бъде музикален гост на тематичното "Greek party" в ресторанта, който е част от комплекса 7POINTS и ще изпълни най-големите гръцки хитове, гарантирайки, че доброто настроение на посетителите през цялата вечер ще бъде на ниво.

Гръцкият изпълнител придоби популярност у нас след дуетите си с Емилия и Тони Стораро. В ресторант “La Opera” редовно гостуват актуални музикални изпълнители, а посетителите на заведението се наслаждават на невероятна храна, отлично обслужване и страхотна атмосфера.

В събота музикален гост ще бъде Тони Стораро, който ще изпълни песните, оставили най-голяма следа в творчеството му и още много музикални хитове.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Ресторантът разполага с превъзходни кулинарни изкушения, част от които са прясно уловена риба от Черно и Средиземно море, екзотични морски дарове, свежи салати , пикантни разядки и ароматен хляб.

Вижте част от неустоимите предложения на Шеф Емрах

DJ PARTY пък ще има този петък и събота в другата топ кулинарна дестинация под тепетата Djanam Steak House Plovdiv. Освен на хубава музика, посетителите ще могат да се насладят и на превъзходна и разнообразна кухня, приятна атмосфера и страхотно обслужване.

Направете вашата резервация на номер: 087 968 6868