Александър Багаров, познат в пловдивските среди като Италианеца и красивата му половинка Дияна Вутова станаха родители на момиченце.
 
Малката принцеса носи името Алесия и е първо дете за двойката, които са заедно от 4 години. Бебето се роди в клиника в Италия с перфектни мерки и в добро здраве. 
 
Щастливата вест съобщи гордата майка с публикация в социалните мрежи. Днешната дата е специална за Александър и Дияна, тъй като именно на 18 януари започва тяхната любов, която с всеки изминал ден става все по-силна. 
 
 
"Честита годишнина, любов! Днес се навършват точно 4 години от началото на нашата приказка и 4 дена на принцеса Алесия! Изминаха и точно часа от изтичането на водите ми в 02:12ч. до появата ѝ в 06:12ч. и преобръщането на целия ни свят!
Дано тази 4-ка, която ни съпътства с началото на тази година ни бъде все така на късмет и на такива невероятни чувства и емоции!
Тя е най- хубавото нещо, което можеше да ни споходи и съответно не можем и да мечтаем за по- невероятен подарък от този, който ни се поднесе!
Искам да ти благодаря, че не просто запълни сърцето ми, а го накара и научи то да прелива от любов, щастие и благодарност!
Вие сте целия ми свят!
П.П.: Благодарим безкрайно много и на всеки един човек, който отдели от времето си, за да ни поздрави за появата на нашето Щастие! Нека пожеланията Ви се сбъднат и да Ви се върнат стократно!" - написа Дияна Вутова. 
 
 
Стотици честитки от приятели и близки на пловдивската двойка заваляха в социалните мрежи, а пожеланията към малката Алесия бяха за благословен живот, изпълнен с изобилие от здраве, щастие, късмет и обич.
 
Дияна обяви, че ще става майка на друго щастливо събитие за тяхното семейство - сватбата на сестра си Христина, която през лятото на 2020 година се омъжи за синa на легендата на Локомотив Пд Аян Садъков и заместник-кмет на район Източен - Ерол Садъков.
 
Сватбата на Ерол и Христина Садъкови - по-красива и от приказка
 
Двойката си каза заветното „да” на 26 юли и вдигна голяма сватба в най-модерната зала за събития в Пловдив - ETRA HALL, част от мегакомплекса 7 POINTS.
 
Дияна и Александър от своя страна застанаха пред обектива за романтична снимка, а гордият татко положи ръце върху коремчето на своята любима.