В комплекс 7points на разположение се намира първият пункт под тепетата, който предлага напълно безплатно тестване на своите клиенти. Това предоставя възможност на хората, които не притежават зелен сертификат да могат бързо и лесно, без губене на време да се тестват, след което да се насладят на купона в заведенията намиращи се на територията на комплекса.

Пунктът е отворен всеки ден от 19:00 часа, а в рамките на кратък срок получавате вашите резултати. Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при спазване на наложените мерки и със 100% ваксиниран персонал.

Този петък и събота клуб Bushido е подготвил за своите посетители DJ парти на тема „Midnight fantasy”. Страстите ще се разгорещят с помощта на невероятния балет на клуба. Атрактивно сценично шоу със светлина и сенки, много музикални хитове, танци до зори и спомени, които чакат да се родят ви очакват в най-вървежния клуб под тепетата.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999

Другата най-разгорещена точка в града клуб Onyx част от комплекса 7points, също предлага на своите посетители незабравимо парти на тема “Welcome to the Jungle” . Екзотичните танци на балета и атмосферата ще ни пренесат право в джунглата, където задръжки няма.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0877 777 999

 

В неделя темата в клуб Onyx е „Мръсно RETRO” парти, с което ще си припомним най-големите музикални хитове през годините. Очакват ви атрактивни промоции и топ обслужване.