Прекрасната и талантлива стилистка от Пловдив Емилия Балталиева, която е част от екипа на Christian of Roma Academy, отбеляза 3 годишнината на своя салон "Golden hands".
 
Събитието премина под мотото "Здрава и красива коса". Салон Golden hands е вече Organic hair clinic. Благодарение на партньорството с Christian of Roma, сaлонът вече работи официално с O way – органичната козметика за коса на световно ниво.
 
В тесен кръг в Golden Hands близки и клиенти на салона отпразнуваха събитието, а специален гост бе г-жа Елена Кристиано.
 
Ето какво разказа в интервю Емилия Балталиева:
 
 
- Как отбелязахте 3 годишнината на салон Golden Hands?
 
- Салон Golden Hands е първият “Organic hair clinic”. Рождения ден на салона премина под мотото “Здраве и красота”. Тъй като живеем в ситуация, която не предполага организирането на пищни празненства, решихме да подарим на нашите клиенти едно незабравимо преживяване с новия бранд OWAY. 
 
- С какво по-точно ще очаровате клиентите си?
 
- Различното в салона са органичните продукти и иновативната апаратура за тяхното приложение. Всички продукти са богати на олиа, масла,екстракти и активни съставки специално предназначени за изискванията на типа скалп и косъм. Смятам, че точно в този момент инвестиция като тази , която ще съхрани максимално здравето на косата и духа на нашите клиенти , беше повече от необходима. 
 
- Как се чувствате 3 години след откриването на салона?
 
- Това бяха едни от най-вълнуващите години в професионалната ми кариера. Израснах професионално , стремя се да следвам световните тенденции , да предлагам на клиентите най-новите продукти и като цяло най-доброто за грижата за косите им. Стартирах с една от най-известните американски марки Premium Brand Lanza Healing Hair care и осъзнавайки нуждите на клиента беше естествено мое решение да продължа с италианския бранд OWAY, с който допълвам лечението и на различни проблеми със скалпа. В синхрон с цялата концепция за предлагане на 100% органични продукти, в салона ни вече се предлагат и спа маникюр и педикюр с лечебни терапии в зависимост от нуждите на клиента.
 
- Какво си пожелавате в личен и професионален план?
 
- На първо място си пожелавам здраве - на мен и на всички вас, защото само и единствено ако сме здрави можем да сбъдваме мечти, реализираме планове и работим успешно. В професионален план си пожелавам нови предизвикателства , които ни правят все по-креативни. И разбира се , всички наши клиенти да излизат щастливи и доволни от грижите, които полагаме за тях.