Най-авторитетното модно събитие в България - Годишните награди „Златна игла“ на Академията за мода се проведе снощи столицата. На изисканата церемония в хотел „Рамада София“ г-жа Елена Кристиано, собственик на козметична компания Christian of Roma, беше отличена с престижното отличие на Академията за мода в категория „Цялостен принос“! “С огромна радост и вълнение приех най-авторитетния приз за мода в България-Златната Игла.

Тази година Christian of Roma отбелязва 30 години дейност в България. Едно от най-значимите постижения за нас е създаването на Академия Christian of Roma. Днес нямаше да бъда тук, ако зад мен не бяха застанали най-добрите професионалисти в страната. През годините те обучиха стотици фризьори, партньори сме в бекстейжа на най-големите модни събития в страната и участваме в различни благородни каузи, в една от тях ние сме съмишленици с Академията за мода-кампанията “Подкрепи една мечта”. Този приз е награда не само за мен, но и за всички професионалисти от Christianof Roma Academy.”, каьа Елена Кристиано.

Стилистите на Christian of Roma - Емилия Балталиева, Борислав Сапунджиев и Господин Колев подготвиха нетипичен коафьорски пърформънс, сътворен специално за Годишните награди на Академията за мода. В него участие взеха Маурицио Пироло Маури - арт директор и гримьорът Борислав Соколов - Бони. Емблематични родни дизайнери презентираха своите специални произведения на “Златна игла” 2023. На изискан гала ревю-спектакъл преди официалната церемония по награждаването по покана на Академията за мода дизайнери, сред които и някои от носителите на приза през годините, показаха своите най-актуални модни предложения.