VENETTA FASHION HOUSE е едно от бижутата на българската дамска мода, а брандът успешно се наложи на пазара с най-новите модни тенденции и лимитираните си серии. Авторът на красивите облекла е пловдивската дизайнерка  Венета Шкодрова, която вече повече от пет години създава мода на световно ниво. През юни месец бе открит първият физически магазин на бранда и дамите вече могат да се докоснат до качеството на моделите и да пробват красивите артикули. Обектът се намира в град Пловдив, а точната локация е бул. „България” №97. Желаните облекла могат да бъдат закупени и да се разгледат и от сайта  venettafashion.eu, както и в инстаграм страницата на бранда –venettafashionhouse.

Много от известните ценители на модата и качеството предпочитат да позират именно с модели от фешън къщата на Венета Шкодрова, а любителките на красивите облекла могат да посетят магазина всеки ден от седмицата от 10:00 часа до 19:00 часа.

Само на 29 години Венета Шкодрова развива активно бранда си и е водещо име на модния пазар. Взискателността на дизайнерка я държи винаги в крак със световните трендове и й помага да създава произведения на изкуството в света на дамската мода.

Модата, която VENETTA FASHION HOUSE предлага е пълна противоположност на базовите облекла. Венета залага на нежни сатенени платове, красиви рокли и стилни комплекти във подходящи цветове за всяка дама.  Това е само малка част в палитрата на дизайнерката, сред артикулите има и бански, стилни сака , дори и анцузи, с които може да изглеждаш ослепително, дори, когато тренираш.

Красивите летни рокли, с които младата дизайнерка позира във фотосесия стил Италия, са част от лятната колекция на VENETTA FASHION HOUSE. Модели са създадени с ефекта на голите рамене, за да подчертават женската красота, а платовете на флорални мотиви правят модела още по-нежен и желан сред дамите.

Дългите горещи дни приближават към своя край, а новата колекция на модната къща  дава възможност да се насладите на стилно изпращане на летния сезон. Младата дизайнерка е пуснала в продажба ленени изчистени комплекти, както и облекла с животински принт, които са новата тенденция за 2024-2025 година. В сайта на VENETTA FASHION HOUSE може да намерите и новото розово бижу на дизайнерката- дълга рокля с интересни ръкави.

Венета не крие, че модната къща е най-голямото предизвикателство в живота й. VENETTA FASHION HOUSE откри най-голямото модно събитие за България - Sofia Fashion Week и участва в дефилето на традиционния Summer Fashion Weekend, който се провежда всяка година на най-луксозното яхтено пристанище в България - Марина Диневи.

Венета създава всяко едно облекло с нюх към изящното, а марката покорява и модните сцени.