Време е да разсеем всички лоши новини и да обърнем внимание на хубавите – все още може да планираме и изживеем мечтаната семейна почивка! Забавлението не бива да спира и има начини да посетите Парк и СПА Хотел Марково въпреки новите мерки, наложени от Министерство на здравеопазването във връзка с Covid-19.

Грижим се за отличната хигиена и сме помислили за най-удобния начин да се изследвате, без дълго чакане на опашки и напрежение. Събрали сме на едно място най-важното, което трябва да знаете.

За гостите със сертификати

Гостите ни със сертификати за преболедуване, завършен ваксинационен курс или поставена първа игла ще бъдат настанявани веднага. Ако сте сред тях, нужно е просто да покажете документите на колегите от Рецепция, за да сверят информацията.
Ако не пазите или сте забравили хартиения си сертификат, може да генерирате файла онлайн и да го свалите от тук: https://his.bg/

Лесно и бързо тестване и настаняване

Гостите ни без ваксина също може да се насладят на мечтаната семейна почивка в Парк и СПА Хотел Марково. Специално за тях сме ангажирали лицензирана мобилна лаборатория. Тя ще бъде на тяхно разположение всеки ден, от 14:30 до 18:30 часа. В нея, непосредствено пред хотела, гостите ни може бързо да се тестват, като цената на антигенния тест е 10 лв., а резултатът е готов до броени минути.

Така настаняването ви не се забавя, а спокойствието по време на почивка ще е гарантирано. Достъпното и бързо изследване ще ви даде актуална информация за текущото ви състояние и сигурност, че и другите гости не са болни от добре известния вече вирус.

Нашият персонал също следи за стриктната хигиена и за спазването на мерките, като отговаря на всички изисквания от Заповедта. Важно е да знаете, че басейните, СПА центърътзаведенията ни работят, затова забавленията за малки и големи са сигурни!

Вашето удовлетворение винаги е било от първостепенна важност за нас. Затова продължаваме да търсим начините, по които да ви го осигурим. Вярваме, че и във време на изпитания и промени някои неща си остават важни. Споделените и щастливи моменти и пълноценната почивка определено са сред тях!

Очакваме ви, за да се заредите положително и да забравите за всички ежедневни казуси!