Телевизорът е едно от първите неща, които се забелязват в един дом и е основно средство за забавление и релакс у дома. През последните десетилетия телевизионните технологии се развиват бурно и динамично, а иновациите се раждат почти всеки ден. Постоянно се подобрява качеството на картината и звука, а паралелно с тях и функционалността и дизайнът на устройствата. Екраните на телевизорите започват да се увеличават, а корпусите на устройствата – да се смаляват. Като абсолютен иноватор и лидер на пазара за телевизори за последните 15 години, Samsung продължава да надгражда върху успехите си, за да предлага на потребителите необикновени визуални изживявания. Еволюцията на ТВ технологиите при Samsung е в синхрон с променящия се начин на живот и потребителски предпочитания.

Потребителите днес очакват преживявания, съобразени с техните нужди, лични вкусове и стил. Всеизвестен факт е, че телевизорите вече далеч не ни служат само за гледане на филми, сериали и предавания. Те са неделима част от ежедневието ни. Едновременно с това трябва да допълват личните ни дизайнерски вкусове и предпочитания в интериора на стаята. Портфолиото от лайфстайл телевизори на Samsung ни предлага екрани, проектирани за всеки потребител и всяко пространство - във и извън дома.

Със своята лайфстайл гама Samsung предлага истинско разнообразие от телевизори, които да улесняват ежедневието ни със своите функционалности и да внасят естетически привкус с уникалния си дизайн. Концепцията на The Frame е позната на потребителите в България: когато е включен, той е телевизор, а когато е изключен – изкуство. Новият модел The Frame 2021 е още по-тънък, по-умен и предлага още по-богато разнообразие от произведения на изкуството. Сред лайфстайл телевизорите на Samsung са още The Serif, The Sero, The Terrace и The Premiere.

Най-новият представител на тази гама е The Frame 2021. Моделът The Frame 2021 превръща телевизора в произведение на изкуството, което може да бъде персонализирано, за да пасва на всеки интериор. Със своето приложение Art Store той предлага оригинални произведения, които отговарят на индивидуалните вкусове. Апликацията включва също така и технология, базирана на изкуствен интелект, която препоръчва картини въз основа на селекциите на потребителите.

Към момента са налични над 1400 предложения от световноизвестни галерии и музеи. The Frame 2021 разполага и с по-голямо пространство за съхранение на изображения, което се увеличава на 6 GB, така че всеки може да съхрани до 1200 снимки в UHD качество. От любимите класики до вдъхновяващи фотографии, Art Store дава достъп на потребителите до разнообразно съдържание, за да може всеки да персонализира пространството около себе си според собствените си предпочитая. Art Store предоставя освен големия избор от картини, и кратка информация, включваща името на автора и заглавието. Регулирането на яркостта на екрана спрямо светлината в помещението е автоматизирано, а сензорът за движение пести енергия, като изключва телевизора, когато не засича движение в близост до него. Тази функционалност предотвратява загубата на енергия и прави The Frame 2021 изключително интелигентен.

Лайфстайл телевизорът e с иновативен дизайн, проектиран да се вписва още по-добре в пространството. Той е по-тънък от всякога - с 46% по-плосък профил за по-въздействащ ефект. С дебелина само от 24,9 мм The Frame 2021 се доближава максимално до дълбочината на рамката на действителна картина. Samsung разширява избора от рамки, с които потребителите да модифицират своя телевизор в унисон с интериора в техния дом. За допълнително улеснение са снабдени с магнитен механизъм, който прави поставянето им бързо и лесно. Samsung предоставя голям набор от възможности, що се отнася до позиционирането на The Frame 2021 в пространството на дома. Потребителите могат да изберат между три вида инсталация – плътно до стената като картина, на артистичен статив-триножник или на елегантна стойка върху ТВ шкаф. А новата по-висока стойка може да се съчетае идеално със саундбарите на Samsung.

В комбинация с технологията Quantum Dot, която гарантира 100% обем на цветовете, потребителите имат възможност да се насладят на цвета така, както е предвидено да бъде видян. Сцените буквално оживяват със смелия контраст на Dual LED технологията. Без значение от ъгъла на гледане, The Frame 2021 предоставя невероятен детайл, текстура и дълбочина на картината.

Този телевизор усеща фоновия звук в реално време, за да регулира силата и яснотата на диалога, така че дори при шум от миксера или прахосмукачката ще можеш да чуеш гласовете и да не пропуснеш забавлението.

Както вече знаем, Samsung твърдо се придържа към екосъобразни и ефективни решения в процеса на създаване на своите продукти. Новият The Frame 2021 идва с дистанционно управление, захранващо се със слънчева светлина. Това решение ще помогне за предотвратяване на отпадъци от прогнозираните 99 милиона батерии AAA за срок от 7 години. Освен със слънчева светлина, зареждането става и през USB.

Освен всички изброени иновации до тук, The Frame 2021 поддържа и познатите ни функции като Multi View (възможност за разделяне на екрана на два прозореца, в които се излъчва различни съдържание), както и Mobile Mirroring (бързо и лесно сдвояване с твоя смартфон, за да пускаш любимите си видеоклипове, музика и снимки).

The Frame 2021 може да стане още по-красив с допълнителните аксесоари към самия телевизор, които вдъхновяват за нови интериорни решения, изразяващи индивидуалност и вкус. Иновативните аксесоари на The Frame 2021 включават персонализируеми рамки в различни цветове и дизайни, стойката Studio Stand и новото решение My Shelf.

Персонализируемите рамки на The Frame 2021 предлагат много опции за дизайн и цветове, от които да избираш.

My Shelf е нещо много повече от стойка за телевизор. Това е цяла стена, върху която по свой начин да поставиш The Frame 2021, с допълнителни рафтчета за любимите ти предмети.

Свали телевизора от стената и чрез стойката-статив Studio Stand го превърни в мобилно произведение на изкуството, което добавя стил и атмосфера навсякъде където го сложиш.

Стойката с регулируема височина ти позволява да настроиш вертикалната позиция на The Frame 2021, повдигайки го така, че да постигнеш визуален баланс с останалите елементи от интериора или да побереш саундбар отдолу.

Всичко около The Frame 2021 звучи толкова красиво, колкото изглежда.