Инцидентът с блъснатите автомобили в квартал Кючук Париж днес предизвика десетки коментари на възмутени граждани. „С танк ли е била тази шофьорка, или е подкарала влака, че има такива сериозни поражения”, „И тук ли започна война”, чудеха се хората от квартала при гледката на смазаните коли.

Още за инцидента четете ТУК

Както TrafficNews.bg вече съобщи, пияна и дрогирана шофьорка потроши 10 автомобила в Пловдив. Тя е задържана от полицията, а дрегерът е отчел 1,3 промила алкохол в кръвта, както и употреба на марихуана. До инцидента се стигна, след като 21-годишното момиче седна пияно и дрогирано зад волана. Девойката работила като танцьорка в нощен клуб. Когато се прибирала към дома си с колата на своя приятел, е ударила последователно леките коли. Хората в района заявиха, че проблемът с паркирането е огромен и постоянно по улицата има паркирани автомобили. Те обаче поискаха затвор за 21-годишната шофьорка. Според тях, само заради почивния ден, по улицата в този час е нямало пешеходци. Автомобилите са били паркирани на забранено място в тясна улица. По тази причина най-вероятно застрахователите няма да признаят щетите.

Инцидентът се превърна в тема на деня в квартала. Последваха и множество коментари – някои гневни, други шеговити. Ето част от тях, които наши читатели споделиха на Фейсбук страницата ни:

„Да ходи дрогирана и пияна в Сливенския затвор веднага! Там ще танцува на господарките“

„А,сигурно ще излезе, че е хипертоничка или диабетичка! Не е била пияна или дрогирана! Според новите изисквания на КАТ. Пълна простотия“

„Женицата освободи 10 места за паркиране“

„Браво на момата, така се праиии. Вторият опит безспорно ще бъде по-добър“

„Сега й купете не джип, а танк на жената, поне да поразчисти малко града от таратайки. И ако обещае да го кара залисана всяка вечер из града, ще се намерят хиляди мераклии да и плащат питиетата“

„Да нее било МТЛБ - то туй БМВ много здраво бе , и аз имам ама жената кат го кара го гъни кат халва“

 

 

Ето и видео на ТРАФИК ТВ от мястото на инцидента: