„Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната”, заяви Деница Михайова, която е обвинена от Ру Колева, че била пребита от нея.

 „Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя

Между изпълнителката и съпругата на инвеститор от Оман възникнал конфликт, в който се стигнало до удари, ритници и жалби в Пето районно. Певицата показа и снимки във Фейсбук на синини. И двете страни си разменят обвинения. „Докато тя разпитваше защо има глоба, той обиждаше и България, каза, че българите сме измамници и че сме прост народ, и аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, при положение че хората го чуваме, няма значение на какъв език говори”, разказа пред bTV Рут Колева.

„От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент”, допълни изпълнителката.

Ето и историята, описана от Рут Колева и публикувана във Фейсбук:

Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа. Госпожата грубо отказванда си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих очтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил. Струвал 30 бона) и прочее. На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "курва", и как щяло да ми се стъжни). Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросния арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg