За тотална липса на организация на движението на ул. “Капитан Коста Паница” и ул. "Генeрал Радко Димитриев” сигнализира читателка на TrafficNews.

В продължение на три месеца никъде не е означено, че се извършват ремонтни дейности по улицата, западно от магазин „Метро”, което води до още по-тежки задръствания.

„Майка съм на три деца, от които две са ученици. Няма как да се придвижим до училището им. Никой от отговарящите за ремонта не намери за нужно да сложи табела, че освен ремонт на бул. „Санкт Петербург” има такъв и на ул. „Радко Димитриев”. Всички коли се запътват към тази посока и в един момент изход няма”, сподели възмутената ни читателка, пожелала да остане анонимна.

При опит на читателката ни за връзка с „Организация и контрол на движението” в Пловдив, получава "неучтив" отговор от служител, че отговорният за въпросния ремонт е на мястото и контакт с него не може да бъде осъществен, поради липса на служебен телефон.

„В двата блокирани блока живеят над 2000 човека. Има деца и възрастни хора. Дано не се случва нищо, за което да бъде нужно спешното пристигане на линейка, защото нито линейката ще може да стигне, нито човек да стигне до болницата” добави тя.

Cлед създадения хаос в квартал Гладно поле от Община Пловдив промениха организацията на движението. 

Коледното пазаруване започна: Огромни блокади в района на Метро заради ремонтите в районаКилометричните опашки предизвикват вълна от недоволство

Припомняме, че TrafficNews вече съобщи за проблема, който обхваща цялата шопинг зона, където стотици посетители остават блокирани с часове.