Пияният Иван И. от Сливен спретна истинско уан мен шоу в хотел в Китен. Около 4,30 часа през нощта на 4 август солидно понаксвасен с твърд алкохол мъжът слязъл на рецепцията на комплекс, олюлявайки се и облечен само с бански. 

32-годишният гост пожелал да се настани в лоби бара и да довърши с пиенето, но срещнал категоричния отказ на 20-годишния барман в комплекса, съобщава Флагман. Това го агресирало, започнал да псува, крещял и обиждал, след което докопал препаратите за дезинфекция и започнал да замеря бармана, който се криел под бара, но успял да сигнализира на управителя. 

Мениджърът на хотела, заедно с бармана се опитал да обуздае агресивния мъж.

Виждайки, че губят битката и неадекватният мускулест мъж надделява със сила, двамата алармирали полицейските служители, които пък подействали като червено на бик на сливналията. В момента, в който те пристигнали в хотела, той си свалил банския и останал съвършено гол, продължавайки да крещи „Ши**ани куки!“, сипел ругатни и вилнеел. Наложило се да му щракнат белезниците и да го откарат в районното управление в Приморско.

Пияният нудист е задържан за 24 часа и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, на база който съдът в Царево му е наложил глоба в размер на 150 лева за непристойно поведение.