Поредната „гордост” - непълнолетен, който шофира лек автомобил из улиците на града, се появи в социалните мрежи. Този път главният „герой” е 13-годишно момче, а авторът на видеото е Вальо, който стана известен с фразата „андибул морков”. Сега той отново приковава вниманието като се хвали с „личния си шофьор”:

„Ти да видиш! Новият ми шофьор Фончо 4, малкият лабадай. Ти да видиш, че и БМВ кара”

Според познати на Вальо, мястото, където е сниман клипът е варненският квартал „Владиславово”. Видеото вече има почти 70 000 гледания в платформата „тик-ток” и над 6000 харесвания. Момчето шофира „синия кошмар, който наказва всички душмани”, както се изразявя Вальо в друг клип с БМВ-то.

Гордият оператор нарича себе си Вальо Таратайката, по известен в интернет пространството като Лабадайчо. В социалната мрежа той е следван от 150 хиляди души и има над 1,5 милиона харесвания.

Малкият герой, който вече носи титлата „Фончо 4” все още не е толкова известен в „тик-ток”. Той има само 8000 последователи. След като вече яхна „синия кошмар” може би и феновете ще станат повече, ако колата не стане „андибул морков”.

Друг въпрос е дали тийнейджърът и менторът му, който е и негов баща, осъзнават опасността от действията си - както законово, така и от морална гледна точна.