Шофиране със скорост между 250 и 300 км/ч, спиране на инвалидни места, минаване на червен светофар… Всичко това е дело на пловдивския младеж, представящ се като Дон Алехандро.  Наследникът на транспортната фирма „Родопи ауто“ неведнъж е влизал в рубриката ни за абсурди след изцепки на пътя, за които сам се е хвалил.

За пореден път Алехандро демонстрира пренебрежението си към закона, смятайки се за недосегаем. Той е качил видео във Фейсбук, на което се вижда как шофира лъскавото си возило, а отпред е сложил синя лампа.

Той е отбелязал свой приятел, като приканва да бъде „модерен като него“. Други негови приятели, които също следват модата се хвалят  със сини лампи на лъскавите си возила.

Слагането на сини лампи в автомобила, ако не е със специален режим на движение, се наказва според закона с глоба от 50 до 200 лева, както и отнемане на шофьорската книжка с до 6 месеца.

Заради безразсъдното си шофиране му бяха наложени актове за над 2000 лева. След като изцепките му станаха публично достояние, той поднесе и своите извинения, но явно продължава да се смята за недосегаем.

Вижте и останалите „геройства“ на Алехандро:

Закичиха джигита Алехандро с актове за 800 лева, очакват го още два за 1400 СНИМКАМладият мъж е бил спрян от екип на Пътна полиция, след като минал на жълта сигнализация на светофара

Алехандро пак в издънка! Паркира редовно на инвалидно място, другите били заети от „селяни” СНИМКИПловдивчанинът дори се озъбил на възрастна жена и й казал, че ще спира където си поиска

Дон Алехандро пак се прави на пилот от Формула! Бърза с 260 км/ за Солун ВИДЕОСамонадеяният пловдивчанин отново се хвали с нарушенията си във Фейсбук