Топлофикация София не е имала никакъв контакт с екипа на R&B певицата Сантра и никой от фирмата не е разрешавал ползването на регистрационен номер на наш автомобил. Това заяви за TrafficNews.bg отговарящата за връзките с обществеността на компанията Елизабет Петрова. 

Проверка на TrafficNews.bg установи, че в един от последните си  клипове, певицата се появява върху капака на полицейски автомобил. "Опел Астра" - та, която се движи със син буркан из нощна София е брандирана със знаците на полицията, с  с регистрационен номер  СА5766АР. Табелата е на товарен МАЗ, собственост на "Топлофикация София". 

От дружеството потвърдиха, че номерът действително е на техен автомобил, който обслужва район "Изток". "Нашите регистрационни табели са си на превозното средство, а никой от екипа на въпросната певица не е комуникирал с представител на  компанията. Ще потърсим обаче отговор от екипа на Сантра защо са използвали наш номер"  коментира Павлова. 

Член 345 от Наказателния кодекс  гласи, че "Който си служи с контролни знаци, издадени за друго моторно превозно средство, или със знаци, неиздадени от съответните органи, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева".

TrafficNews.bg